Дорога моя дорога

Дорога моя дорога...
Десь у грошах, десь в тривогах,
Десь у милях незлiченних,
Десь в клопотах незкiнченних.

Десь в життєвих роздорiжжях,
Десь в маршрутах неуспiшних,
Десь у пилy, десь у брудi,
Десь в життєвiм самосудi.

Десь у каменi на стежцi,
Десь у соромi на серцi,
Все ж: у пошуках святого,
Дорога ти моя, дорога!

8888

Повернутись в рiдну хату
Тихо стати на порiг
Мiцно всю рiдню обняти—
Все це варте тих дорiг!

Тi дороги, ;х вiд Бога я oтримав наче в дар,
Бо не раз мене спасали вiд життєвих самочар.

Повернутись в рiдну хату
Тихо стати на порiг
Мiцно всю рiдню обняти—
Все це варте тих дорiг!

Бо не раз вони давали доторкнути самоту
Й в самотi oтiй пiзнати сердця iстину просту

Повернутись в рiдну хату
Тихо стати на порiг
Мiцно всю рiдню обняти—
Все це варте тих дорiг!

Тi дороги, ;х вiд Бога я oтримав наче в дар,
Бо не раз мене спасали вiд життєвих самочар.

(ХТ 21.05.2013)
;


Рецензии