кКУ!

        кКультТУра ..ээТа ?..
                -  " пПереХООО-т " :
          аТТ ПаеДАНьнья..
                к_СО-..Тв(а)РЕНьнью..,
                СО-ГЛЛАСью..,
                СО-..БЛагаВВ(а)ЛЕнью..
..............................
атт  (шшТ)Учья  СсТАййеВа....
                -  вв.. " ННаРО-т "!

/дихТА()т фонопиСАния/


Рецензии