Зрада

Ховаю себе
у власних думках,
зацікавлені очі
спостерігати бажають -

Що ж я відповім
на ці фальшиві слова?
Невже саме так
посміхається зрада?

В обличчя сміюсь,
чи ти помічаєш?
Ви вже ненадійні -
слова - це пусте.

Зацікавлені очі
не бажають вже знати,
посмхінулася зрада -
а слова - це пусте!

Не буду кричати,
не треба ховатись!
Мене вже зламали -
чого ще бажати?

Я в повній безпеці,
не буду страждати!
Мене вже зламали -
Чого ще бажати?


Рецензии