Алло энкей

Алло энкей, ничек яшисез,дим?
Шалтырата сезгэ олы кыз,
Энкей бэгърем, тавышын ишетсэм
Жылы бирэ, хаттэ салкын кыш.

Алло энкей, ни эш бетерэсез,
Тазалыклар буген ничек сон?
"Кондезлэрен утэ балакаем,
Бигрэклэрдэ озын кышкы тон"

Алло энкей, нинди яналык бар,
Ничек яши курше-тирэлэр?
"Авыл тыныч яналыклар да юк
Хэл белешеп куршелэр керэлэр"

Алло энкей, ничек кан басымы
Эле хаман шулай уйныймы?
Шэфкать туташыбыз Голназыбыз
Килеп берэр укол куймыймы?

Алло энкей,эткей ничек анда
Хаман шулай мырлап йориме?
Коннэр буе бураннар себертэ,
Чыгып бераз карлар кориме?

Кондэ шулай газиз энкэемэ
Шалтыратып алам бер кабат
Узем инде дэу эни булсамда
Энкейнен мин мэнгелек фанат.

Алло Энкей, ярар пока-пока
Исэн яшэн, сау бул бугенгэ,
"Узеннедэ саклап йоре зинхар,
Рэхмэт балам, халлэр белгэнгэ"


Рецензии
Нинди матур сузлэр, хэмдэ юллар. Мина бик ошады шигырблэрегез. Алла боерса, вакытым купрэк булганда, тагында кунакка керэрмен. Сезгэ исэнлек, тынычлык телэп Мэскэу сэлэмнэре белэн Талия.

Талия Абитова   20.12.2014 12:39     Заявить о нарушении
РЭХМЭТ ТАЛИЯ)))))))))))))))))))))))))))

Рябина Хат   26.12.2014 09:07   Заявить о нарушении