***

Дозволь мені сказати, що люблю..
Люблю цю мить... Яка тепер є вічність,
Цю пристрасть, без вини і без жалю,
Ці почуття і їх шалену міцність.

Дозволь мені сказати, що люблю...
Люблю,що слів до цього ти не маєш,
І що на повну силу,як свою,
Мене береш і просто відчуваєш...

Дозволь мені сказати,що люблю...
Люблю ходити по тонкОму краю..
І вірити у сни, коли не сплю,
Коли тебе по справжньому кохаю...


Рецензии