Воля Творця?

На все у світі воля є Творця...
У кожного своє життя і доля...
Позакладало душі нам й серця,
Невже ж то справді, Люди, Божа воля?

Осліпли і оглохли ми, в кінець...
Зніміли...збайдужіли...зачерствіли...
За пазухою - камінь чи свинець?
Чом наші душі, нині, задубіли?

Чи й справді хоче того наш Отець,
Щоб жили ми з холодними серцями?
Колись і в Нього ввірветься терпець...
А Божий Суд уже - не за горами...


Рецензии