Будьте терплячi

Народе мій незаможний!
Ти повстав і переміг.
Майбуття своє змінив.
Тепер не відступайте,
Навіть, якщо важко.
Один одному допомагайте,
В біді не залишайте.
Об'єднавши свої зусилля,
Разом поборемо свавілля.
...

#VIPovsha


Рецензии