Бузок. Сирень

П'янкий бузок цвіте довкола.
Чарує зір зелений ліс,
І солов’ї співають соло.
Душа розчулена до сліз.

Як дивний шовк блакитне небо.
За синім небом місто мрій .
Мені крило орлине треба.
Додому зве Спаситель мій.


Рецензии