Незламна держава

Наша країна пережила багато,
страждання,біль,скорботу та муку,
але і в наш дім прийде свято,
чхати на тих,хто не подає руку.

"Один в полі не воїн",
посміється з цього козак,
пережили багато воєн,
і не знаємо поразки смак.

На землі нашій рідній,
будемо тільки ми панувати,
не зазіхай,ворог сусідній,
дарма вирішив атакувати.

Можливо,часи наші не кращі,
але ми розберемося самі,
забери від нас свої пащі,
ми з вами не в одному ярмі.

Ми незалежними стали,
двадцять три роки тому,
на повстання встали,
наплювати не позволимо нікому.

Було багато керівників,
Віктори,Льоні та Петі,
було багато бунтівників,
на майдані,більшість в інтернеті.

Було багато кольорів,
червоний,помаранчевий,синій,
було багато прапорів,
існують бликитий і жовтий - єдині.

Україна знаходиться в серці,
а ніяк не в Азії,чи в Європі,
не відкриємо чужинцю дверці,
до кінця будемо чинити опір.




 


Рецензии