На долю

Щоб відвести страждання до болю -
Посадила калину на долю…
Хай рясніє разом з падолистом
На подвір’ї червоним намистом

Та милує щодня очі вранці,
Коли п’ю чорну каву на ганці,
У росі зачаровані віти
Омивають усі мої літа…

Вітер з шелестом гілки хитає,
Ніби в молодість знов зазиває
Листовим калиновим привітом
В ті роки, що зовуть буйним літом…

Коли серце з душею чаклують,
Почуття ніжні щирі вирують,-
На кущі у ряснім білім цвіті
Промінці всі коханням зігріті..
07.11.2014р.


Рецензии