Каждый раз я молчу - укр

        Я щоразу мовчу
       
Не зводи ти на мене примружений погляд,
Що вночі мені спать не дає;
Я щоразу мовчу, коли йдемо ми поряд –
Не мовчить лише серце моє.

Ти – сонет моїх мрій, що летять на рікою
І відносять мене у далекі гаї;
Та щоразу мовчу, коли поряд з тобою –
Не мовчать лише очі мої.

Ти взяла у полон, посадила за ґрати,
Я поліг як солдат у нерівнім бою;
І я знову мовчу – як мені проспівати
Про кохання невимовну пісню мою ?

Київ, 15.08.2005 р.


Рецензии