one time a certain Mister Basset

one time a certain Mister Basset
got locked up in a wardrobe closet
and spent there whopping whole four days
by fifth, his family and friends
were barely standing on their feet
but at that time: wham-bam-smack-hit!
the closet was by stairs brought down
and same day sent by steamboat to some other town
I must agree, this was an evil act--
but just remember: man in love, will always be a threat!

original--Daniel Harms

Однажды господин Кондратьев
попал в американский шкап для платьев
и там провел четыре дня.
На пятый вся его родня
едва держалась на ногах.
Но в это время ба-ба-бах!
Скатили шкап по лестнице и по ступенькам до земли
и в тот же день в Америку на пароходе увезли.
Злодейство, скажете? Согласен.
Но помните: влюбленный человек всегда опасен.


Рецензии