Я не зможу осягнути

Я не зможу осягнути
Увесь цвіт життя за раз.
Це теж саме, що вдягнути
На прийом мішок прикрас.

Я не зможу проковтнути
Із своїм чуже повітря.
Щоб прекрасне краще чути
Слід пройти крізь (чи оминути, краще оминути ж) бруд і сміття.

///лето 2009


Рецензии