Бажаю кохання...

Бажаю кохання без міри,
Здоров*я, достатку, тепла.
Відвертості, щирості, віри,
Щоб завжди весела була!

Блискучих ідей, подарунків,
Усмішок і лагідних слів.
Добра, почуттів, поцілунків,
Хай в серці не селиться гнів!

Бажаю удачі і сили,
Сімейного щастя, краси...
Будь ніжна, привітна і мила,
А людям лиш радість неси!

              Подрузі Тані.


Рецензии