Про капризуль i вередунiв

У кожному маляті живе малий пустун,

Він вимагає в тата машинку чи кавун,

Прохає знову в мами цукерочку смачну

І бажано велику, і краще не одну!

Заплаче у бабусі, як справжній водоспад,

Бо хоче не компоту, а сік чи лимонад.

«Дідусю, -  буде нити, купи мені ось це!

Я дуже-дуже хочу дві книги й відерце!»

І що ж скажіть робити, коли така біда?

По щічках у дитини, мов з краника, вода...

Я знаю! Миколайчик від бід усіх спасе! 

І замість подарунка нам різку принесе!


Рецензии