is it truth?

is it big? is it small?
someone rise if someone fall
who can say? who can trust?
someone first if someone last
is it strong? is it weak?
someone hide if someone seek
nice to love? nice to hate?
someone in time, someone late
keep or lose, give or take?
we are someone who self-made
big or small, seek and find
we are child in our mind.


Рецензии