Нянавiсць цi любоy?

I.Крок за крокам,
  Час за часам
  Я трапляю у твае здрады.
  Міма твару, між далоняў
  Прапускаю крыўду з мрояй.
  Прачынаюся ў турбоце:
  Не магу знайсці залежнасть,
  Што перашкаджла лётаць
  Без твайго дазволу вечнасць.


Прыпеў:

       І таму:

Больш нянавісці чым любові,
Лепш ў адзіноцтве з галавою
Плыць побач з смуткам і журбою.
Але чалавечным быць.


II.Гук за гукам,
   Сказ за сказам
   ўсё мацней твае прадмовы.
   Захінаю вушы коўдрай,
   Каб не слухаць брыдкіх словаў.
   Забываю пра сумленне,
   Бо яно не дапаможа
   Ўсё вярнуць ў стан квітнення.
   Што прайшло - ніколі быць ня можа.
 
Прыпеў:
       
       І таму:

Больш нянавісці чым любові,
Лепш ў адзіноцтве з галавою
Плыць побач з смуткам і журбою.
Але чалавечным быць.

Больш нянавісці чым любові,
Лепш ў адзіноцтве з галавою
Плыць побач з смуткам і журбою.
Але не хлусіць ні сабе і ні кому.


Песню можна паслухаць тут =): https://www.youtube.com/watch?v=uxGWbQuWPTA


Рецензии