Заборони

Заборони мені мріяти, любити,
прощати, говорити…
Заборони мені писати, голубити,
літати…
Заборони мені цілувати, телефонувати,
зустрічей з тобою шукати…
Заборони приходити, відповідати,
дихати і дарувати…
Заборони творити і згорати…
Заборони цей світлий день
І небо голубе…
Заборони, як зможеш…
Кохати лиш тебе.


Рецензии