***

Чом так гірко,
Чом так сумно
На Вкраїні милій?
Ворогами схід і захід,
Стали ми віднині.
А були братами,
Ще від князя Кия,
Що ж це з нами сталось?
В чому вся причина?
Ми народ – єдиний,
А не ворог лютий.
Тож до чого ми дійшли,
Як усе забути?
Україна вся в вогні
Сльози проливає,
Ворог недалеко вже –
Скоро наступає.
Тож вставай з колін
Держава рідна,
Захисти своїх синів навічно.
І гордися ними стиха –
Не чекай від них ти лиха.
Кров свою вони
за тебе проливають,
Захід й схід вони єднають!


Рецензии