Спогади

Давно вже спогади мучають мене
і про погане і про зле
про те, що я давно забув
немов кухоль спогадів черпнув
я згадую все як на яву
пригадую деталі як вживу

і помічаю те що непомічав
немов сугроби спогади я розгрібав
згадав моменти ті ясні
які снилися лише увісні
я спогади згадав дитячі
тягнув яких  я як на клячі
із ними жив я безліч літ
не міг відправитися у політ
але тепер без вантажа
зможу літати як бджола


Рецензии