Мои переживания..

Так одиноко і печально, що хоч бери і вовком вий,
Немає сил більше терпіти цю невиносну біль!
Хотілось пташкою взлетіти у небо чисте і ясне,
Щоб назавжди забути все погане й зле.
Так гірко на душі,тому що не змогла боротись я
За таке щире й вічне до тебе почуття
Здалася просто, порвалась нить остання
І вже немає на краще сподівання...


Рецензии