Нигэ...

Уткэннэрдэ калсын килэчэгем -
Уткэннэрдэ синен кузлэрен;
Кулларымда сирень чэчэклэре,
Йорэгемдэ салкын сузлэрен.

Нигэ,нигэ,нигэ чэчэк ата
Назлы, назлы, назлы сиреннэр?
Куптэн инде башканы ярата,
Мине гашыйк иткэн иреннэр.

Упкэлэмим,кемгэ упкэлэргэ?
Ходай узе биргэн, язмышым.-
Язлар житкэч, назлы чэчэклэргэ
Эйлэнэдер минем сагышым?

Нигэ,нигэ,нигэ чэчэк ата
Назлы, назлы, назлы сиреннэр?
Куптэн инде башканы ярата,
Мине гашыйк иткэн иреннэр.

Хислэремне суга салмыйм эле-
Таллар башын исен козлэргэ.-
Назлы-назлы сирень чэчэклэре
Ышанмыйлар салкын сузлэргэ...


Рецензии