Ты веселился!

Ты веселился ,вина пил
Шутил ,смеялся над любовью
Но Бог всё время наблюдал
Даря тебе любя свободу

Не понял ты любви его
Нещадно тратил годы жизни
И продолжая пить вино
Ты потерял ключи от счастья

Ты загубил свою любовь
В вине запутывая душу
И попросив глоток любви
Вином любовь свою разрушил

   ***     ***      ***

You're having fun, drinking wine
Joked, laughed at love
But God is always watching
Giving you the freedom loving

I do not understand you love him
Mercilessly spent years of his life
And continuing to drink wine
You've lost the keys to happiness

You ruined my love
In wine confusing soul
And asked for a sip of love
Love their wine destroyed


Рецензии