Сагыш

Ямансулап, йорим иртэ-кичен
Сагыш дигэн, кара урманда.
Хэллэремне сина эйтер очен,
Сузлэр табалмадым hаман да.
 
Мин сагынам сине, бик сагынам,
Алсуланып, таннар атканда,
Офыкларнын монын жыеп алган,
Хыялларым канат какканда.

Ник кагына алар, ник кагына -
Гомеремнен курмим мэгънэсен -
Хыялларнын канатында гына
Йолдызларга ничек менэсен?


Рецензии