Весна

Розцвітають проліски і небес блакить,
Навкруги так радісно – то весна дзвенить,
Ніби срібним ключиком  відмика серця,
Мелодія захоплення лине без кінця.
Відкружляла  зимонька білим полотном,
Промайнула Масляна голови кивком,
Розцвітають проліски і небес блакить,
Навкруги радіє все – то весна дзвенить.
Мільйонами струмочків, сотнями озер
Розлилась - розкинулась, радісно тепер,
Що настала бажана веснонька - весна,
І втекла на цілий рік лютая зима.


Рецензии