Ти можеш поглянуть на море?

Ти можеш поглянуть на море?
На хвилі його весняні?
Бувають зелені і сині,
Мов птахи літають вони.

Як шторм не на жарт розійдеться,
І чайка десь журно квилить,
То чорним те море здається,
Воно заливає блакить.

У морі безцінні корали,
У морі буття є вся суть,
Так хочеться знов покохати,
На цей раз ніде не звернуть.

Кохання буває і в горі –
То просто хвороба тяжка,
Скажіть нам, романів герої:
Чом розум ніхто не пита?


Рецензии