Я пишу

На тілі не видно рани,
А на Сонці немає плям,
Я жила собі тихим – тихим,
Та таким солодким життям.

Це було мабуть аж в дитинстві,
Коли майже проблем не було,
День тоді починався іскристо,
Роздавав усім людям тепло.

Та летіли велично роки,
І прийшла зрілості вже пора,
Аж тоді зрозуміла я дійсно,
Що минуле я вже віджила.

Будь, існуй, вір людино в майбутнє,
Прокидайся, звеличуй свій день,
Я пишу, бо не можу інакше,
Напишу може пісню з пісень…


Рецензии