Виб р

Що ти бачиш у своїх очах?!
Що ти чуєш у сумних ночах?
Що в душі ти відчуваєш,  коли приходять сни!?
Де блукаєш,  де літаєш ти?
Певно маєш там  свої світи!
Де ховаєш почуття, чарівної весни?!

Приспів:
Не приходить радість у життя,
Швидко мчить  серцебиття,
Кров палає, тіло спалює палаючим вогнем,
У минуле  вже немає вороття,
Лише крок тяжкий у майбуття,
Ти чекаєш світлий промінь,  чекаєш день за днем.
Але його, давно нема, від зник собі посеред неба,
І лиш вночі, у світлім сні, ти не питай так треба…

Що ти бачиш у моїх очах?
Що ти чуєш у рясних дощах?
Що в душі ти відчуваєш, коли с тобою тінь?
Чи ще є тепло в твоїх руках?
Хочеш бути вільною мов птах,
Знов зникаєш, лиш згадаєш ранкову шепотінь.

Приспів


Рецензии