Сила

Захотіла пташка щастя –
А немає крилець.
Полетіла б я на волю –
Так сила скінчилась…

Не та сила, що руками булаву тримає,
А та, що в степу далекім ворога встрічає.
Ой, кобзарю, сліпий діду,
Вдар пісню веселу,

Щоб життя мене крутило як на каруселі,
Щоб любов моя велика швидко прилетіла,
Щоб я себе, як козачка
Із волі зробила.


Рецензии