Не сама Укр

Я можу тільки уявляти
Той дивний світ, ілюзій - мрій
Як я хотів з тобою поруч засинати
Та відчувати, ніжний подих твій

Проснувшись, тобою милуватись
Дивитись, як від любові тане лід
Весняним вечором в обіймах залишатись
Закутавшись у теплий плід

Та п'ю щоранку, поодиноко каву
Дивлюсь на вулицю через вікно
Бодай хоч на хвилиночку згадаю
Та все дарма, там за вікном німе кіно

Без тебе, вже не та весна
На вулиці вогні вже не горять
Та й вечір вже не той, поодиноко краде час
Та й ти, закутавшись у плід вже не сама


Рецензии