Корабель

Нехай твоє життя без мене буде
славним
Пішов я кораблем в далеку
далечінь
Чекав я довго, був як дуб
незламним
Та от холєра: я ж тобі не кінь

Якщо люблю, то повністю душею
Якщо ненавиджу, то просто всім нутром
З тобою в мене виникла дилема.
Тепер не знаю що робити з цим багном.


Рецензии