Осень - укр

         Осінь

Плаче осінь, виринає
Крізь імлу багряний глід,
Листя жовте опадає
Спогадом минулих літ.

Чорні вершники, дерева,
Навівають сум,
Пропливають біля мене
Караваном дум.

В ритмі кроків шерех листя,
Мовчазний романс;
Давніх спогадів намисто
Розклада пас'янс.

Де ж весна ота, хто знає?
Де той дивний світ?
Листя жовте опадає
Спогадом минулих літ...

11.08.2014 р.


Рецензии