Ninge

      Январь 2014 год.
       К И Ш И Н Ё В
Ninge lin si frumos peste tara
Fulgi pufosi cad usor pe pamant,

Ca o zala de-argint,sclipitoare,
Iarna alba s-asterne grabit.

E o iarna frumoasa si alba.
Suna strigate dulci de copii...

Si lusuie din deal saniuara,
C-a un vant meteor si hain.

Ninge cu fulgi zglobii,
Ninge cu melodii,

Ninge cu flori de nea...
Ce mandra e tara mea.

O fantasma de vis sclipitoare.
Ingeri albi cu aripi argintii,

Din vazduh  ne-ncetat ne  presoara,
Calea vietii cu dulci armonii.

Ninge cu flori de nea peste plai
Ce mandra si alba este tara mea...

O tara de dor si cant in evantai
Ea este unica pe pamant si in inima mea


Рецензии