***

То не дівчина плаче ,
Вмиваясь сльозами гарячими …
То не пісня її до тебе летить …
То країна твоя гірко плаче так !
Та від болю та горя кричить !

То не дівчина каже : "Обіймай мене"…. ,
Ласкаво тобі посміхаючись …..
То країна твоя БЛАГАЄ тебе :
= РЯТУЙ МЕНЕ НЕ ВАГАЮЧИСЬ ! =

…………………………………………………..   20.03.2014 г.


Рецензии