Олiмпiйський вогонь

Олімпійський вогонь твого серця й душі
Хай горить і ніколи не згасне.
Крок за кроком іди до жаданих вершин
Через людяність і прекрасне.
Через вдячність, відвертість і щирість іди
До своєї мети по стежині.
Крок за кроком… І хай буде поруч завжди
Твоя відданість Батьківщині.
Олімпійський вогонь мир, добробут несе,
Єдність, волю і дух перемоги.
Бережіть олімпійці його над усе!
У спортивній щастить хай вам долі.
12:45
10.12.14.


Рецензии
Повезло твоим ученикам)))

Ксана Поликарпова   16.12.2014 02:37     Заявить о нарушении
Думаю мне тоже повезло.

Лариса Калинина-Харламова   16.12.2014 02:45   Заявить о нарушении