У памятника Леси Украинки

Шестидесяту зиму зустрічаю,
А відчуваю, ніби сорок другу…
Літа розквітли сонячним розмаєм,
Та оголилась спрагла серця туга…

Ні, зовсім не сумую за минулим –
Дивлюсь в Майбутнє впевнено й відважно.
Та тьохкає в душі щось незабутнє…
Манить… Сумую я за справжнім…


Рецензии