Насолода...

Збирати по тілу краплинки дівочого настрою
Винісши з ванни, ще мокрою, на руках,
Дівчинко, я над собою вже більше не властвую,
І, якщо чесно, то тільки одне у думках-

Скоріше б відчути тебе, тепло-ніжно-вразливою
В тОбі розчинитись й згоріти з тобою дотла!!!
По тілу пробігло нестримане збудження хвилею...
Ти криком своїм до нестями мене довела.

Давай же летіти у космос далекий кометами
Піднятись в висоти і звідти упасти в екстаз
Я хворий тобою неначе астролог планетами
Все тіло давно у полоні твоїх метастаз.


Рецензии