Калина

В бабусі у хати калина росла,
Весною на радість всім діткам цвіла,
Неначе рушник вишиваний,
Влітку запах від неї духмяний,
Восени на ній одяг багряний.
А зимою, на щастя маленьким птахам,
Червонясте намисто по щедрим гілкам.
Наломає бабуся калини, заварить,
Всьому Роду здоровля калина прибавить.


Рецензии