марш сучасний, укра нський

Ми світло несемо, чи з нами ти
Летиш серед хмар по небу?
Ми світло несемо, чи знаєш ти,
Яке наше вічне кредо?

Ми світло несемо, чи бачиш ти
Вогні , що палають в серці?
Ми світло несемо, чи знаєш ти
Присмаки цукру та перцю?

Ми світло несемо, ти поряд йди
Звертайся до Бога як рівний.
Ми світло несемо і в горі й в біді
А ти своїй волі вірний?

Ми світло несемо колоню вряд
Хіба тут хтось щось помічає?!
Ми світло несемо. Примнож у стократ
Його і небо засяє.

Ми світло несемо, ти з нами,  чи ні?
Відповідай, та швидше!
Ми світло несемо, ти з нами війні
Віддай пульсуюче серце!

16.12.14.


Рецензии