Ты завжди зна ш, де мене знайти

Ты завжди знаєш, де мене знайти,
Примарою для тебе я не стану.
Якщо своїм шляхом хочеш iти,
"Iди", - ледь чутно вимовлю своїми я вустами.

Я хочу лиш, щоб гнiв свiй приглушив,
щоб не порiвнювував iз iншими "тiлами",
На певний час мене одну лишив,
але не спалював мости всi помiж нами.

I хай мороз цей лютий не вбива,
Але змерзаю кожної хвилини.
Зiгрiй мене руками обома,
Чи подаруй менi самотнi днини.


Рецензии