***

Розкажи мені про свої чарівні сни,
що їх так важко буває розгадати.
Про минувші затерті тобою стежки,
і чи мені вже у снах ними блукати?
 
Розкажи те, що снилось минулої ночі,
І чи правильно звучало моє тобі привітання,
Я зухвало спостерігаю засоромлені очі,
і тих очей непотрібне сіяння.
 
Розкажи мені те, що від інших я волію не чути.
Те, що знаю мене заведе у тривогу.
обіцяю відкритою у бесіді бути,
і іти поряд з тобою  у ногу.


Рецензии