якби

Якби я був Місяцем
я б проводив тебе кожну ніч
На добраніч бажав, за тебе моливсь
 
Якби я був Сонцем
то зігрівав навіть взимку
зранку будив, проводжав із будинку
 
Якби я був небом
був би тихим і ясним
захищав би твій образ прекрасний
 
Якби я був вітром
осіннім-зимовим-циклічним
торкався б волосся твого,
співав серенади музичні
 
Будучи снігом
першим, святковим і ніжним
огортав би тебе… це все дивовижно!
 
Був би я тропою твоєю
відчував би кожен твій крок
ти.
яскравіша. із.  всіх. на. небі. зірок.


Рецензии