Чому?

Чому той пес так відданий людині?
Чому у мудрих голови всі сиві?
Чому ж лиш пси та мудреці?
Чому лиш їх я називаю справжніми людьми?

Від чого поливають брудом,
Моє ім’я та право на повагу?
Від чого криєтесь ви смутком?
Коли питання про відвагу?

Чому так пес не скаженіє,
Який годується з руки моєї?
Чому людина, що сивіє,
Бажає щастя щирістю душі своєї?


Рецензии