спочатку...

…у сліпому закутку, в тиші безсоння нічного
не зупиниться час, не стане сварити нікого,
потай, в зливі думок все спочатку почнеться
у буденні із мрій мить життя од зоветься
і тобі, і мені буде шляхом – Надія у Вірі
ми зійдемось на сонця межі у довірі,
але зоряний блиск надихне нас Любов’ю,
і підуть долі дві у світ мрій із полону…


Рецензии