Нiхто...

Ніхто...


Ніхто мене не запитає -
як там без тебе я живу.
В яких світах вві сні літаю.
Де п'ю ту воду я - живу
що не дає мені померти
від болю, туги й гіркоти...
В житті моім - повітря сперте.
Все є у ньому. Лиш  не ти...


Рецензии