Хочеш?

Хочеш, я стрибну до неба?
Намалюю тобі чудеса?
Буде все у нас як треба,
Не замінять почуття слова.

Не страждаю, кохаю
І ти знаєш про це.
Я поруч з тобою літаю,
А ті трабли, то пусте.

Нас немає окремо
Ми з тобою, одне на двох
І не хочеться жити, співати без тебе
Нам не потрібно яскравих промов.

Краще сонця і літа твоя усмішка,
Я так хочу тебе кохати.
Так повітря не хочуть небеса,
Як я тобі хочу співати.

Ти той, про кого пишуть пісні.
Я та, хто їх співає.
Вони до мене приходять у сні,
А на ранок я іх забуваю.


Рецензии