Закохана

Я закохана, так закохана.
Подих кожний з тобою пов'язані.
Долі іспитом дуже зломлена,
Я повинна з тобою бути разом.

Я не можу одна, я не хочу страждати.
Просто дивлячись в очі твої
Так хочу тебе міцно обійняти
І нікуди більше не йти.

Ми не повинні тікати
Від долі, яка нас звела.
Разом з тобою не хочеться спати,
Хочеться завжди тепла.

Поцілунок твій лікує хвороби,
Вдихає в мене життя.
Ми повинні почати все з першої спроби,
В нас нема вороття.

Ми закохані, так закохані
Що кругом йде голова.
Ми з однієї душі разом зроблені
В цьому наша з тобою краса.


Рецензии