В таю, синку...

Вітаю, синку, це твій перший сніг,
Ти лише недавно народився,
Он котик до нас грітися прибіг
Весь мокрий, десь напевно щойно вмився.

На другий рік сам підеш по снігу
Будеш котяру за хвоста тягати
Казатимеш вже не лише "Агу"
Будеш гукати і маму і тата.

Весною ти почуєш вперше грім
І перший дощик личко тобі вмиє
А зараз ми підем назад у дім
Я і моя найбажаніша мрія.


Рецензии