Знову небо пронизане димом чорн лим

Знову небо пронизане димом чорнілим,
Від машинних замлівших шин,
Знову я агресивний,підпилий
Він вільних революції вин...

І вогнем все іскриться,палає,
Чути вигуки ''Геть крадіїв!"
Знову вітер шумить лихом в краю,
Відгук чутний майданівських днів.

Кровью смажена соковита свобода
Нас спокусою манить все більш,,
О,ти,воля нового народу
Повертайся же! Скорше,хутшіш.

Боротьба,вона є боротьбою,
Завжди буде і завжди була,
До кінця до останнього бою,
Вона тяжко нас привела

Це кінець? Це кінцівка початку,
Це поразка? Це правди родьба,
Повернулися ми до зачатку,
Люструвати злочинців! Ганьба!


Рецензии
"соковита свобода" - дуже сподобалось словосполучення)))

Андрей Пущин   19.01.2015 00:39     Заявить о нарушении