Паперова площа

Паперова площа — се утопія спокою.
З будівлями у стилі барокко,
Це місце розмови з тобою,
Без емоцій надмірного току.

Паперова площа — се метушня без шуму,
Це відблиск буденного суму,
Трамвайних фарб і хвилинних
Бездумних, перлинних..


Рецензии